Gå til indhold

CV-SPEED AARHUS

  •  

    Torsdag 2. maj, 2024

     



  • Fra klokken 15:00 - 17:00

     



  • Åhave Parkvej 31, st. tv.,
    8260 Viby

     

TILMELD DIG CV-SPEED HER

 

Hvad går EPICO's populære CV-Speed event ud på?

Vores populære CV-Speed event er for dig, der leder efter et nyt IT-projekt. Deltag i CV-Speed for at være den første i køen, når en ny mulighed opstår, men vær hurtig - der er kun et begrænset antal pladser tilgængelige.

Under eventet får du mulighed for at modtage feedback på dit CV fra en af EPICO's erfarne Ressource Managere. Desuden kan nye IT-projekter, der måske passer godt til dig, komme i tiden efter CV-Speed. Eventet er også en fantastisk mulighed for at styrke dine chancer for hurtigt at komme ind i et nyt IT-projekt samt møde andre IT-konsulenter, hvilket vil udvide dit netværk inden for IT-branchen.

 

KATHRINE KOM PÅ OPGAVE LIGE EFTER EPICO’S CV-SPEED EVENT

Der gik ikke meget mere end to uger fra Kathrine Christensen deltog i EPICO’s CV-Speed event til hun fik tilbudt en konsulentopgave gennem EPICO.

Fra jeg deltog til CV-Speed, til at jeg blev kaldt ind til de første samtaler, gik der ikke meget mere end 2 uger, og derfor det gik også meget hurtigt med at finde lige den opgave, der passede til mig. Der var en meget effektiv og professionel proces” siger Kathrine Christensen, som nu er på opgave, som EPICO Konsulent, hos en af EPICO’s kunder i energisektoren.